Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Ugri bajt okoz

A törött váza

2017. június 15. - blogoskarcsi

Ugri belöki a konyhaablakot és leveri a párkányon álló vázát. Nem elég, hogy kiömlik a víz és eláztatja a pulton tartott cukrot, a váza is eltörik. Anya bosszankodik.

ugri_ugrik.JPG

Ugri szívesen ül a konyhaablakban. Onnan jól belát a házba, és könnyedén megfigyelheti, mi történik bent. Most éppen megtudta, hogy Betti enni kapott, ezért úgy határozott, hogy neki is azonnal a tálhoz kell járulnia. Arra viszont lusta volt, hogy a párkányról a kertbe ugorjon és az ajtón menjen be a lakásba, inkább a résnyire nyitott ablakot belökve kívánt a konyhapultra, onnan pedig a padlóra ugrani. Azzal viszont nem törődött, hogy ezzel felborítja az ablakban tartott üvegvázát. A váza eltört, ezért az összes víz kiömlött.

ugri_uveg_2.JPG
-Ugri! Tönkretetted a cukrot és a kenyeret! Most dobhatjuk ki mindkettőt, az egyik barátunktól ajándékba kapott vázáról nem is beszélve -mondta Anya dühösen.

ugri_uveg_1.JPG

Betti meglátta, hogy a pultról csurog a víz a földre.
-Máskor jobban vigyázz! -figyelmeztette Ugrit.

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr9512598771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása