Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Betti újabb vadászkalandja

Bogár a házban

2017. június 27. - blogoskarcsi

Betti cica ismét hú volt önmagához. Hogy gazdáit megörvendeztesse, ezúttal egy cserebogarat kapott el a kertben és rögtön be is vitte a házba...

betti_bogar.JPG

Betti büszkén tartotta a szájában a zsákmányát, és huncutan figyelte Lelle reakcióját. A kislány megijedt és szüleiért kiáltott.
-Apa, Anya! Betti behozott egy bogarat a házba! A szülők gyorsan a konyhába siettek, ahol a cicagyerek már vígan játszott az ízeltlábúval. Lábaival dobálta és rugdosta, ha szökni próbált újra elkapta. A bogár egy darabig még bírta a megpróbáltatásokat, végül kimúlt.
-Ne félj, Lelle! Ez csak egy cserebogár. Nem bánt ez senkit, de ha jól látom, már nem is mozog -szólt Apa. Anya a kamrába ment, hogy hozza a partvist és a lapátot, de mire visszaért, Betti felkapta a rovart és kivitte a fűre.

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr3912624675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása