Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Betti intőt kap

Tilos lógni az iskolából

2017. május 20. - blogoskarcsi

Betti két napot igazolatlanul mulasztott az iskolában. Amikor végre bement, a tanító néni kiállította az osztály elé, hogy kérdőre vonja.

 betti_iskola_1.JPG

-Betti! Örülünk, hogy végre itt vagy. Beteg voltál? -kérdezte a tanárnő.
-Nem. Fontos dolgom volt.
-Betti! Iskolába járni kötelező! Azonnal állj fel a piros puffra, és magyarázd meg, miért maradtál távol!
A piros puff nem éppen a cicák kedvenc helye volt. Rendszerint annak kellett rá fellépnie, aki egy fegyelmi vétséget követett el, vagy feleltetik. Ezzel érték el, hogy minden diák jól lássa. Betti pironkodva engedelmeskedett.
-Nos! Mivel magyarázod, hogy nem jöttél be?
-Az egyik nap a gazdámat titokban elkísértem az iskolájába, ott pedig egész napra bezártak egy sufniba. Utána pedig szervezkednem kellett a Macskamaffia ellen. Én, és sok hozzám hasonló cica már nagyon unjuk, hogy elveszik a kolbászunkat!
-Betti! Bármilyen nemes cél is vezérelt, nem szabad lógni! Most kénytelen vagyok büntetést kiszabni! Holnapra be kell pótolnod a tananyagot! Minden tárgyból te felelsz! Kérd el az osztálytársaidtól a leckét! Emberismeretből és egerészettanból is! Ezen kívül kapsz egy intőt is! -mondta a tanító néni, aki szíve mélyén büszke volt kedves tanítványára, hogy a gyengék védelmezőjévé vált.

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr2112528285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gálszerk 2017.05.21. 15:00:35

Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt.
süti beállítások módosítása