Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Fehérke új gazdit talált

Betti elégedett

2017. augusztus 21. - blogoskarcsi

Hónapok óta üldözi Bettit és Ugrit egy fehér macska. Az egyik szomszéd házban született, de az eredeti gazdái nem foglalkoztak vele és kiverték. Szegény állat menedéket keresett. Végül Betti cica családja segített rajta.

p1200052.JPG

Betti és Ugri gazdái régóta gondolkodtak, hogyan segíthetnének a fehér macskán.
-Karcsi! Ez így nem jó! Szegény mindennap többször beoson hozzánk! Ételt keres, és közben megeszi Betti és Ugri eledelét! Közben ráadásul kergeti is őket -mondta Eszter.

-Bizony. Megpróbáltam elzavarni, de mindig visszajön - válaszolta a családfő.

Szegény fehérke bizonyára csak menedéket keresett és szerető családot. Arra vágyott, hogy ételt és simogatást kapjon mindennap az emberektől, a macskák pedig ne morogjanak rá.

-Menj innen! Ez a mi otthonunk -nyávogott Betti és Ugri minden alkalommal, amikor megjelent a kertben vagy belopódzott a házba. Ő viszont bátrabb volt annál, hogy megfutamodjon, ezért inkább felvette velük a harcot. Jó hangosan morogtak egymásra, végül pedig általában a jövevény üldözte ki az otthon levő macskákat.

bettifeher_1.JPG

Apa aztán megtalálta a megoldást. A Facebookon meghirdette, hogy egy fehér cica gazdira vágyik. Két nappal később jött is egy jelentkező, aki aztán befogadta. Persze a cicát nem volt egyszerű megfogni. Meg kellett várni, hogy ismét bemenjen a ház egyik szobájába, ahol aztán nagy nehezen sikerül betenni egy állathordó táskába.

feherke.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr2812770248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása