Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Süni, a hős!

Az új bandatag

2017. június 19. - blogoskarcsi

Elszabadultak az indulatok a Macskamaffia és Betti serege között. A két tábor összemérte erejét, és az ütközetből ezúttal a süni is kivette a részét a jó oldalon.

 betti.jpg

-Ma megmutatjuk Bettinek és a kis barátocskáinak, hogy velünk senki sem ellenkezhet! -szólt Csoki a csatlósainak a reggeli után, majd a banditák útra keltek. Szerencsére Betti cica galambja időben észre vette, kik közelednek Betti házához, ezért még tudott szólni a csapattagoknak. A pajtások az utcán várták meg a bűnözőket. Éppen arra sétált a süni, és megkérdezte, mit csinálnak.
-Vigyázz! Most közeledik a Macskamaffia -figyelmeztette Bors.
-De hiszen akkor szükségetek van rám -mondta a süni, és Betti mellé állva maga is megvárta a gonosztevőket
-Adjátok meg magatokat! -kiabált Csoki.
-Nem félünk tőletek! A mi erőnk a szívünkből és a barátságunkból ered! -válaszolt Betti. Csoki gúnyosan kinevette a csapatot, majd felszólította a Macskamaffiát, hogy támadjál meg Bettiéket. Süni ezt nem hagyta. Összegömbölyödve a banditák elé bukfencezett, így jól összeszurkálta a gonoszokat. A cicáknak így most meg sem kellett mozdulniuk, mégis megnyerték a csatát. Csoki és társai pedig bicegve elmenekültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1212606911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása