Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

A betolakodó elkergetése

Egy éhes macskának nem jár szánalom?

2017. június 08. - blogoskarcsi

Mostanában minden este besomfordál a házba egy idegen fehér macska. A cicák ösztönösen védik a saját vadászterületüket, ezért Betti és Ugri sem örül a hívatlan vendégnek.

betolakodo.JPG

 Ha Anya éppen észreveszi, igyekszik elzavarni a kóbor macskát. A szíve mélyén minden éhes állatot sajnál, de tudja, hogy a világ minden macskáján ő sem segíthet, ráadásul a család már két négylábúról is gondoskodik. A cicákban él a vadászösztön, ezért egy igazán ételre vágyó feltalálja magát és fog egy egeret.

Most azonban a család éppen a nappaliban kártyázott, ezért Apa, Anya és Lelle sem látták az idegent. Ugri viszont igen, mert szokásához híven az előtérben levő fotelben lustálkodott. A fehér macska kiszagolta, hol tartják az etetőtálakat és már indult is, hogy megtöltse a bendőjét. Ugri odaszaladt és rárivallt:
-El innen, ez az én birodalmam!

A fehér cica ijedten kuporodott össze az egyik szék alatt.

betolakodo2.JPG

-Mondtam már, hogy tűnés -erősködött Ugri. A nyávogásra Betti is felfigyelt és a  nappali ablakpárkányáról a konyhába sietett.

bettike.JPG

Szegény vendég most már egyértelműen látta az erőfölényt és jobbnak látta éhesen, de békésen távozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr5812580001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása