Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

A gombolyag

Betti rosszalkodik

2017. április 23. - blogoskarcsi

 

Eszter jó előre szerette volna elkészíteni a kislánya új sálját télre. A méteráruboltban vett egy gombolyag piros fonalat, amit otthon letett az asztalra.

 

 

Azt tervezte, hogy este, hogy amikor Lelle már alszik, elkezd kötni. Igen ám, de a macskák szeretik a gurítható játékokat, ezért Betti, amint észrevette a fonalat, felugrott az asztalra.

 

betti_fonal_2.JPG

 

Belekapott egy nagyot a fonalba, ami azonnal legurult a padlóra. Betti rögtön utánaugrott. Hosszasan játszott vele a konyhában, majd kigurította a kertbe. A gombolyag egy idő után szétcincálódott, a kiscica pedig egyre jobban belejött a játékba. Vidáman görgette és tépkedte a karmával, egészen addig, míg rá nem tekeredett a lábára. Mivel nem tudott kiszabadulni, kétségbe esetten nyávogni kezdett.

 

Eszter meghallotta és kiszaladt a kertbe.
- Mi történt, Betti? - kérdezte kedvesen, de a következő pillanatban meglátta, mi a baj.
- Most miből fogok sálat kötni Lellének? - kérdezte indulatosan, de igazából nem tudott haragudni a család kedvencére. Gyorsan kiszabadította a fogságba esett cicagyereket, majd megnézte, menthető-e még a fonál.

 

Kiderült, hogy ebből a gombolyagból már semmit sem lehet készíteni.
- Máskor ne hagyd a gombolyagot olyan helyen, ahol a macskák elérik – figyelmeztette a feleségét Lelle apukája, és megígérte, hogy másnap vesz egy új fonalat Eszternek.

 

A következő részből megtudhatjátok, hogyan nevelt Lelle igazi artistacicát Bettiből!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr3312448299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása