Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Betti megszületett

A kezdetek

2017. április 16. - blogoskarcsi

2015 augusztus 6-án egy cirmos anyamacska szülni készült. Mivel gazdája nem volt, és érezte, hogy kölykei mindjárt a világra jönnek, kénytelen volt menedéket keresni. Több ház kertjébe is megpróbált beosonni, de a kutyák kegyetlenül elzavarták.

Végül az utolsó pillanatban talált egy olyan családi házat, ahol nem lakott eb. Az emberek éppen nem tartózkodtak otthon, ezért a macska nyugodtan kényelembe helyezte magát a teraszon álló hintaágyon.
Kisvártatva megérkezett a világra négy parányi macskakölyök.

bettitestverekkel.jpg

Egyikük nagyon gyönge volt, ő néhány nap múlva elpusztult. A többiek viszont szépen megerősödtek az idő múlásával. Két cicát a ház lakói szerető gazdihoz juttattak, míg egyet, a legszebbet és legelevenebbet, megtartottak. A kis tarka macskának a Betti nevet adták.

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr3612431093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása