Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Betti az erőszakos

A gazdinak esélye sincs

2017. június 06. - blogoskarcsi

Ha egy macska igazán akar valamit, azt el is éri. Legyen szó simogatásról, a házból való kiengedésről, vagy éppen egy adag ételről. Most éppen Apát nem hagyta nyugton egészen addig, míg meg nem kapta a vacsoráját.

betti_kaja_1.JPG

 Apa mélyen aludt a kanapén, Betti pedig odament mellé és kitartóan nyávogott. Mivel ez percek alatt sem hozott eredményt, felugrott a mellkasára és néhányszor megnyalta az arcát.
-Betti! Mit szeretnél -kérdezte Apa álmosan, bár kedvesen. A cicalány tovább nyávogott és elindult a spejz felé, néhány lépésenként hátrafordulva, hogy ellenőrizze, Apa követi-e. A macskák képesek egyértelműen közölni, mit szeretnének. Ha a házból kívánnak kijutni, a bejárati ajtóra támaszkodnak, és addig vernyákolnak, míg el nem érik céljukat. Ha szeretgetésre vágynak, nyolcasokat írnak le az emberek lábai között, vagy fejüket gazdájuk bokájához dörzsölik, esetleg egyszerűen az ölükbe ugranak és dorombolnak. Mindezek mellett még azt is világosan jelzik, hogy csupán szomjasak, vagy pedig száraz, illetve nedves macskatápra vágynak: mindig a megfelelő etetőtálhoz sompolyognak. Betti ezúttal némi húst evett volna szívesen.

betti_kaja_2.JPG

Apa kedvesen kiszolgálta a cicalányt, és egy jó nagy adag szószos táppal örvendeztette meg kedvencét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr8312568057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása