Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Lánytorony Bettivel

Ugri kapitális bakija

2017. május 29. - blogoskarcsi

Lelle és Anya a gardróbban játszott, amikor beszaladt hozzájuk Bettike. A kislány Eszter ölébe hajtotta a fejét, majd felugrott a hátára a cica. Így ölelkeztek ők hármasban, és, hogy Apa is lássa, mennyire szeretik egymást, behívták a szobába.

csajrakas.JPG

-Apa! Azonnal gyere ide! -kiabált Anya. Karcsi persze kíváncsi volt, mit szeretnének a többiek mutatni, ezért sietve átment.
-Gyorsan mondjátok, mert dolgozom -mondta.
-Nézd meg, mit csinálunk - szólt lelkesen Lelle.
-Összeölelkeztetek! Nagyon helyes - dicsére meg Apa a család hölgy tagjait. -De hol van Ugrika?
-Biztos elment egerészni - tippelt Lelle. -Kár, hogy nincs itt, majd legközelebb őt is bevesszük.
Anya és Lelle felálltak, majd kitalálták a macskasózsák nevű játékot. Lelle jó mélyen lehajolt, mint ha valóban egy 50 kilós terhet venne a hátára, és átvitte rajta Bettit a szoba túlsó végére. Aztán Anya is megpróbálta ugyanezt, de a cica leugrott és Ugri után szaladt a kertbe.
-Szia, Betti! Képzeld, megfogtam a padláson egy egeret! Biztos örülni fognak neki a gazdáink -kiabált le Ugri a tetőről, de hogy kinyitotta a száját, a kisegér kipottyant és megmenekült.

bettiugriteto.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr5612549235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása