Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Betti elrontotta a nyomtatót

2017. május 27. - blogoskarcsi

Betti cica állandóan megtalálja azokat a helyeket, melyekre nem lenne szabad felugrania. Őt persze a tiltó szabályok a legkevésbé sem érdeklik. Makacs egy állat, az biztos! Most éppen Apa nyomtatóját szemelte ki magának.

betti_nyomtato_2.JPG

A család egész napra elment otthonról, de nyitva felejtette a nappali ajtaját. Betti és Ugri kifejezetten szereti az ilyen napokat, mert zavartalanul garázdálkodhatnak a házban. Felmásznak a kanapéra, a konyhakredencre, a gáztűzhelyre, beleisznak az asztalon felejtett pohárba, és kikaparják a padlószőnyeget. Betti most azonban egy különleges újdonságra vágyott, és miközben a lehetőségeket kereste, felfedezte, hogy Apa levett egy takarót egy fekete dobozról, amit máksor mindig védelmez a portól. A cica persze nem tudta, hogy egy drága nyomtató az, és bátran felugrott rá. Alaposan szemügyre vette a berendezést. A villogó zöld ledeket, a kapcsológombokat, és a hátul levő, papíradagoló görgetőket is.
-Milyen jó kis kerek gumi -gondolta, és megpróbált vele játszani. A görgő nem mozdult, de ezért Betti azt hitte, hogy beszorult.
-Ki kell szednem! A gazdik is biztosan megdicsérnek majd -remélte. Kieresztette tehát a karmait és kikaparta a helyéről. A gumigörgőt ezután bevitte a szoba közepére, és estig boldogan gurítgatta a padlón. A család este hazaért.
-Anya! Amíg elkészíted a vacsorát, én kinyomtatok egy fontos iratot. Holnap be kell vinned a munkahelyedre -mondta Apa. Bekapcsolta a számítógépet, megnyitotta a szövegszerkesztőt. és elindította a nyomtatást. A gép berregett, de a papír beakadt és összegyűrődött. Apa megnézte, mi történt.
-Betti tönkretette a nyomtatót! Most vihetjük a szerelőhöz! Úgy tűnik, Cicusnak még várnia kell egy-két hónapot az új macskaszőnyegére!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr4012544893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása