Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Betti egeret hozott

Az első vadászat

2017. május 06. - blogoskarcsi

Betti reggel a teraszon meglátott egy egeret és üldözni kezdte. Úgy döntött, hogy végre megajándékozza a gazdáit, akik hosszú ideje szeretettel gondozták.

-De szép szürke egérke! Biztosan örülni fognak Lelle és a szülei - gondolta, és a rágcsáló után ugrott. Igen ám, de az apró állatka eltűnt a hintaágy mögötti fűben.
-Úgyis megtalállak - kiáltotta az egérke után.
-El kell bújnom - reszketett magában az egér. Igen ám, de Betti gyorsan kiszagolta és ügyesen elkapta.
-Engedj el, kérlek! - könyörgött.
-Nem engedlek -mondta erre a cicalány, de ahogy kinyitotta a száját, a zsákmány a fűre pottyant. A kisegér megpróbált elfutni, de Betti újra megfogta.
-Ez nem is rossz játék. Ha sikerül elmenekülnöd, megérdemled a szabadságot -szólt az egérhez, és úgy döntött, hogy alaposan kifárasztja, mielőtt beviszi a házba.
betti_keres.JPG

 Betti elengedte és elkapta, majd újra futni hagyta, hogy ismét megragadhassa. Mikor úgy látta, hogy az egér már minden erejét elvesztette, büszkén bevitte az éppen ebédelő családhoz, és letette Apa lábai elé.
-Mit hoztál, Bettike? -kérdezte Anya.
-Egy igaz szürke egeret! - ujjongott Lelle.
-Ügyes cica vagy -dicsérte meg Anya.
-De máskor ne hozd be a házba -tette hozzá Apa.

betti_eger.jpg

 Miközben Betti büszkén nézett a családjára, az időközben magához tért kisegér megpróbálta kihasználni az alkalmat, és elszaladt. A cica üldözőbe vette és a falnál sarokba szorította.
-Most jaj neked - mondta, és egy harapással végett vetett az egérke szenvedésének.

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr10012485941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása