Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Betti az éjszakában

Ki engedi be a házba?

2017. május 25. - blogoskarcsi

Betti cica egy hosszas csavargás után este ért haza. Már mindenki aludt, ezért felugrott a hálószoba ablakpárkányára és nyávogással jelezte, hogy megérkezett.

betti_ablak1.JPG

Anya mélyen aludt, ezért nem hallotta a cicát, Apa pedig lusta volt felkelni az ágyból. Betti egy darabig nézett befelé az ablakon, majd leült.
-Mindenképpen be kell jutnom, mert a teraszon a kóbor macskák megették az ételemet. Éhes vagyok -gondolta és tappancsaival zörögni kezdett az üvegen. Erre Anya felébredt.
-Apa! Engedd már be Bettikét.
-De olyan álmos vagyok, hogy mozdulni alig tudok -panaszkodott Apa.
-Bettikét pedig nem hagyhatjuk kint - mondta határozottan Anya
-Viszont igazságosan kell eldönteni, hogy ki álljon fel -hangzott a válasz. Apa az éjjeliszekrényről elevett egy pénzérmét, majd megkérdezte a feleségét: -"fej vagy írás?", majd feldobta és elkapta a tízforintost.
-Fej! -tippelte Anya és el is találta.
Apa kénytelen volt feltápászkodni és megtenni azt a két lépést, ami az ablakhoz vezetett. Bettikét beengedte, majd az ajtót is kinyitotta, hogy a macska konyhába mehessen vacsorázni.

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr2812540885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása