Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Lelle óriáslabdája

Pihenés a gazdi hátán

2017. április 28. - blogoskarcsi

 

Lelle ajándékba kapott egy hatalmas kék gumilabdát. Apa felfújta egy biciklipumpával, majd ráült. A kislány jót nevetett.

 

betti_lelle_labda.jpg


- Én is ki szeretném próbálni – mondta.
- Ezen a labdán nem csak ülni lehet! Rá is feküdhetsz. Háton vagy hason. Ahogy jólesik – válaszolta Apa, és kedvesen átadta a játékszert a kislányának.Lelle először a magasba emelte és egyensúlyozni kezdett. Kipróbálta, meddig tudja megtartani. Szép lassan ötvenig is elszámolt, mire leejtette. Pont akkor lépett a szobába Betti, és persze vidáman szaladt a pattogó óriáslabda után.


-Vigyázz, Cicus! Kilyukasztod – intette Lelle Bettikét.
-Tudod mit? Kitalálok egy játékot, hogy együtt használhassuk – simogatta meg kedvence fejét. Gyorsan hozott egy babaplédet, és ismertette a cicával a szabályokat.
- Én ráfekszem, te a hátamra, Apát pedig megkérjük, hogy takarjon be téged!


Lelle jól érezte magát a kényelmes labdán, de vigyázott, hogy ne dőljön el, nehogy baleset érje a cicáját. Így játszottak egész délelőtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr212464871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása