Betti cica kalandjai

Betti cica kalandjai

Betti az ébresztő

Mellette nem lehet aludni?

2017. május 08. - blogoskarcsi

Anya fáradtan ért haza a munkából, ezért Apa felajánlotta, hogy elmegy Lelléért az iskolába és a vacsorát is megfőzi. Eszter gyorsan átöltözött és megkérdezte, lefeküdhet-e egy picit pihenni.

betti_anya.jpg

-Persze, Anya! Heveredj csak le a kanapén és nézd meg a kedvenc filmedet! Érzed jól magad! Úgyis állandóan dolgozol. - mondta Apa.
-Dehogy akarok én most tévézni -ásított Anya és hamar elaludt. Betti szeret a gazdái közelében lenni, ezért, amikor észrevette, hogy Anya kinyújtózott, azonnal a mellkasára ugrott. Eszternek egy ideig nem tűnt fel, de aztán a cica hangosan dorombolni kezdett. Anya kinyitotta a szemét, majd megölelte a tarka négylábút.
-Betti! Pihenni szeretnék - mondta, de a cicalány nem tágított, inkább gazdájához dörgölődzött. A macskák ezzel jelzik, ha simogatásra vágynak. Bettinek Anya sosem tudott ellenállni.
-Jól van, Cicus! -mondta, és megcirógatta a nyakát. Betti élvezte a kényeztetést, és bizony egészen addig nem mozdult Anya mellkasáról, amíg Apa és Lelle haza nem ért.
-Betti! Gyere állatidomárosat játszani -kiabálta a kislány már az ajtóból, a macskagyerek pedig felpattant és az ismerős hang irányába szaladt.

A bejegyzés trackback címe:

https://betticicakalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr712490779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása